Steinway vleugel

Steinway is een gevestigde naam – sommige muzikanten willen zelfs niet op een vleugel of piano van een ander merk spelen. Het is een prachtig instrument voor professionals, theatergezelschappen, gevorderde amateurs en liefhebbers. Instrumenten van het van origine Duitse Steinway bevatten veel handwerk en prachtige details. Een instrument dat niet alleen mooi klinkt, maar dat ook klasse en stijl uitstraalt. Prachtig om te hebben, maar goed onderhoud is van groot belang. Bij ons kunt u zowel terecht voor het onderhoud aan uw vleugel als het kopen van een Steinway piano.

Wilt u onze showroom bezoeken?

Alle service voor uw Steinway vleugel of piano

Als u van plan bent een Steinway vleugel of piano te kopen, leiden wij u graag rond in onze showroom in Werkhoven, in de buurt van Utrecht. Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte vleugels van Steinway. Datzelfde geldt voor de diverse andere exclusieve merken die u in onze showroom bewondert, zoals onder andere:

Wij verwelkomen u graag in onze showroom om met u te kijken naar een geschikte Steinway vleugel of ander instrument. Daarbij zijn expertise en een luisterend oor voor uw wensen onze uitgangspunten. Wij verwachten dat u grote zorg besteedt aan de selectie van uw instrument en helpen u graag met even grote zorg om een Steinway vleugel of piano te kopen waar u nog heel lang plezier van hebt. Niet in de laatste plaats omdat wij op elke vleugel vijf jaar garantie bieden.

Bel ons voor de aanschaf van of het onderhoud aan een Steinway

Komt u graag meer te weten over ons aanbod Steinway piano’s en vleugels voor u er een gaat kopen? Of wilt u meer weten over de service die wij bieden? Laat gerust van u horen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +0343 551 577.

has been added to the cart. View Cart