Service

Vleugelrestauratie

Dat we bij Evert Snel alles weten over vleugels en piano’s merkt u direct als u ons inschakelt voor een vleugelrestauratie. De restauratie wordt grondig en efficiënt uitgevoerd, waarbij de eigen elementen van de vleugel behouden blijven. Het karakteristieke klankgeluid van uw vleugel zal hierdoor niet veranderen. U herkent direct de echte vakman.

Uw vleugel laten repareren?

Laat een deskundige vleugelrestauratie uitvoeren

Jaarlijks helpen wij vele klanten als zij een vleugel willen kopen. We hebben nieuwe instrumenten op voorraad, maar kopen ook tweedehands vleugels in die wij dan zelf vakkundig restaureren. Als uw eigen vleugel niet meer speelt zoals u gewend bent, dan is het wellicht aan te raden om een vleugelrestauratie of -renovatie uit te laten voeren. Wij controleren en restaureren de vleugel nauwkeurig waarbij we alle unieke elementen van het instrument behouden. Heeft u een vleugelrestauratie laten uitvoeren in onze pianowinkel? Wij zorgen ook voor het stemmen van uw vleugel, zodat u een speelklaar vleugel terug thuis heeft staan.

Geniet terug van prachtige muziek

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van een vleugelrestauratie of -renovatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 0343 551 577. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken voor uw pianorestauratie.

Categories
has been added to the cart. View Cart