Service

Piano verhuur

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat pianoverhuur aanbiedt dan bent u op de goede plaats bij Evert Snel uit Werkhoven, dicht bij Utrecht. Online vindt u ons aanbod van prachtige piano’s. Dit zijn stuk voor stuk fraaie instrumenten, nieuw óf gebruikt maar altijd in opperbeste staat. Voordat wij een instrument met onze pianoverhuur beschikbaar maken, restaureren en stemmen wij deze. Op deze manier zijn onze klanten altijd verzekerd van de beste klanken.

Wilt u onze showroom bezoeken?

Op welke service mag u rekenen bij onze pianoverhuur?

Wanneer u bij ons een piano huurt, profiteert u altijd van Wanneer u bij ons een piano huurt, profiteert u altijd van uitstekende service. Dat begint natuurlijk al bij de selectie van een piano. Ook wanneer uw huur definitief is, staan we u op allerlei manieren bij. Dat begint bij het transport van de piano. Onze transportservice neemt u dit praktische probleem uit handen. Ook het onderhoud en het stemmen van de piano laat u met een gerust hart aan ons over. Tijdens onze pianoverhuur dragen wij ook actief zorg voor het onderhoud van de piano. U hoeft alleen nog maar te genieten van het onmiskenbare geluid van uw prachtige instrument.

Meer informatie over pianoverhuur

Bent u er nog niet uit of u een piano of een vleugel wilt huren? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Natuurlijk spelen ons aanbod en uw budget ook een rol. Neemt u daarom vast al een kijkje in ons aanbod van piano’s in onze pianowinkel. Wilt u meer weten over pianoverhuur en welke piano’s wij daarvoor beschikbaar hebben? Maak dan een afspraak met ons via +0343 551 577.

Categories
has been added to the cart. View Cart