Service

Pianoreparatie

Door op tijd een pianoreparatie uit te laten voeren, of uw piano goed te laten onderhouden, is uw instrument een lang leven beschoren. Het vinden van vakmensen die met zorg uw piano repareren en onderhouden, is niet altijd even eenvoudig. Bij Evert Snel Piano’s en Vleugels in Werkhoven vindt u specialisten in zowel het onderhouden en repareren als het verkopen en verhuren van piano’s. Uw versleten of beschadigde piano is bij ons in goede handen. Wij herstellen deze met grote zorg, zodat deze weer klinkt als in zijn beste dagen.

Wilt u onze showroom bezoeken?

Laat een deskundige pianoreparatie door ons uitvoeren

Een van de belangrijkste praktische bezwaren tegen grondig onderhoud of pianoreparatie is het feit dat dit in een werkplaats dient te gebeuren. Evert Snel zorgt niet alleen voor het onderhouden en repareren van uw piano, maar kan ook het transport van uw piano verzorgen. We hebben daar namelijk vele jaren ervaring mee. Een piano is tenslotte niet zomaar een zwaar voorwerp, maar vooral iets dat met grote zorg behandeld moet worden. In de werkplaats zorgen we voor een complete onderhoudsbeurt en renovatie. Pianoreparatie bestaat bij onze pianowinkel niet per se alleen uit het verhelpen van een of enkele problemen. Wij zorgen dat u een speelklare piano terugkrijgt.

Laat uw piano onderhouden en repareren door ons

Laat ons weten wat uw piano mankeert en wij schetsen een plan voor de pianoreparatie. Mocht u niet zonder kunnen, dan zijn er ook mogelijkheden om, in afwachting van reparatie, over een vervangende piano te beschikken dankzij ons pianoverhuur. Wij gaan er graag met u over in gesprek, zodat we uw piano op een goede manier kunnen onderhouden en eventueel kunnen repareren of restaureren. Zo kunnen we een indicatie afgeven van de reparatietermijn en de bijbehorende kosten. Bij interesse kunt u bellen naar 0343 551 577.

Categories
has been added to the cart. View Cart