Service

Piano restaureren

Heeft u een piano die u wilt laten restaureren door een expert? Wij staan voor u klaar om uw piano weer nieuw leven in te blazen door een vakkundige restauratie. Doordat wij voorloper zijn op het gebied van pianotechniek, restaureren wij uw piano op een grondige en efficiënte manier. Het vakkundige team van pianorestaurateur Evert Snel draagt er zorg voor dat u snel weer een speelklare piano in huis heeft.

Wilt u onze showroom bezoeken?

Uw piano laten restaureren door een professionele pianorestaurateur

Een piano restaureren moet gebeuren met grote precisie en zorg. Het professionele team van Evert Snel heeft al vele jarenervaring met de restauratie van kapotte en ontstemde piano’s. Moet er een reparatie aan uw piano uitgevoerd worden? Dit wordt deskundig voor u gerealiseerd. Na de restauratie- en reparatiewerkzaamheden wordt ook het stemmen van de piano voor u gedaan, zodat u terug een speelklare piano in huis heeft. Bij voorkeur wordt dit bij u op locatie gedaan.

Wat zijn de voordelen van een pianorestauratie?

Voor de restauratie van uw piano mag u in ons totaalpakket het volgende van ons verwachten. Transport van de piano wordt uitgevoerd met landelijke dekking, zodat u altijd verzekerd bent van een vanouds klinkende piano door onze pianorestaurateur. Op de restauratiewerkzaamheden heeft u tot 5 jaar garantie. Ook wanneer u een piano bij ons wilt kopen, zoals een tweedehands piano, zorgen wij ervoor dat eerste het nodige restauratiewerk is uitgevoerd.

Maak een afspraak voor de restauratie van uw piano

Wilt u graag de mogelijkheden bespreken voor de restauratie van uw piano? Neem dan contact op door te bellen naar +0343 551 577 en maak een afspraak met onze pianorestaurateur. Wij komen graag bij u op locatie langs of breng zelf een bezoek aan onze showroom in Werkhoven, nabij Utrecht, om onder het genot van een kop koffie te ontdekken hoe wij uw piano kunnen restaureren.

Categories
has been added to the cart. View Cart